Una mica de colp ens han arribat tres propostes interessants:

 1. De Marta Torres Vilatarsana (InfoZèfir, 13.06.2008):

  Una companya que col·labora en la preparació del seminari sobre la traducció de Vilanova (març 2009) busca traductors especialitzats en l’àmbit de la traducció de publicitat. La llengua d’origen pot ser qualsevol; la d’arribada, preferentment català.

  Les persones que estiguin interessades a participar-hi li poden escriure directament a l’adreça eva.espasa@uvic.cat.

  Font: Ariadna Martín

 2. De Xavier Rull (InfoZèfir, 13.06.2008):
 3. Ha sortit la convocatòria per a la selecció de professorat de català a les universitats de fora del domini lingüístic de la llengua catalana per al curs 2008-2009.

  Es pot llegir a: [pdf]

  Amb aquesta convocatòria s’’inicia el procés de selecció dels futurs professors de català a les universitats en què la plaça ha quedat vacant. El termini de presentació de sol·licituds és del 14 al 28 de juny. Caldrà que les persones aspirants emplenin el formulari en línia que trobaran al web de l’Institut Ramon Llull i adjuntin la documentació requerida.

 4. I de Magdalena Ramon (InfoZèfir, 13.06.2008):

  El Consorci per al Foment de la Llengua Catalana i la Projecció Exterior de la Cultura de les Illes Balears obre un termini perquè les persones interessades a formar part de la borsa de treball per cobrir, temporalment, les necessitats específiques del Servei d’Ensenyament i Dinamització Lingüística, o que vulguin actualitzar el seu expedient, puguin presentar la sol·licitud i la documentació.

  Vegeu la Resolució del president del Consorci per al Foment de la Llengua Catalana i la Projecció Exterior de la Cultura de les Illes Balears de dia 27 de juliol de 2006, publicada al BOIB núm. 111, de 8 d’agost de 2006.

  El període per presentar la sol·licitud i la documentació és del 13 al 30 de juny de 2008.
  Podeu descarregar d’Internet la resolució i el model de sol·licitud per a aquesta convocatòria.

  Servei d’Ensenyament i Dinamització Lingüística
  Consorci per al Foment de la Llengua Catalana
  i la Projecció Exterior de la Cultura de les Illes Balears
  Tel.: 971 17 63 55


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *