Qui som

La nostra adreça web és: http://www.cdlpv.org/dtl.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, arrepleguem les dades que es mostren en el formulari de contacte i també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per a ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per a comprovar si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Actualment no n’utilitzem.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per alçar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per comoditat, per a que no hajau d’omplir les dades de nou quan feu un altre comentari. Estes galetes duren un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en esta pàgina web, es definirà una galeta temporal per a determinar si el navegador accepta galetes. La galeta no conté dades personals i serà descartada quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per a alçar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu «Recordeu-me», l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, el navegador alçarà una galeta addicional. Esta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira al cap d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en esta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Estes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en esta pàgina web.

Analítiques

Actualment no n’utilitzem.

Amb qui compartim les vostres dades

Actualment no les compartim.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les dades meta es retenen indefinidament. Això és per a poder reconéixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si n’hi han), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden vore, editar o suprimir la seua informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar eixa informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en este lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que vos enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que mos hajau proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tingam. Això no inclou les dades que estigam obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Miquel Boronat Cogollos: gollsgolls@gmail.com.