Hem tingut moltes ocasions de llegir rèpliques, contramanifests i fins i tot comentaris crítics ben documentats del Manifiesto contra la igualtat de drets lingüístics impulsat per Fernando Savater, Mario Vargas Llosa i Santiago Grisolía, però crec que encara podem afegir un detallat treball de Lluís de Yzaguirre i Maura que convé tindre com a referència i que podeu trobar a partir de l’anotació «Lluís de Yzaguirre: Análisis del manifiesto monolingüista» del bloc Raons que rimen de Víctor Pàmies.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

2 pensaments sobre “Un monolingüisme llastimós

  1. L’article del Lluís de Yzaguirre és magnífic i encara més la versió ampliada.

    Sap greu haver de perdre el temps amb estupideses com el pamflet del Savater i camarilla, però cal combatre les mentides, perquè finalment ningú se les acabi creient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *