Els Flaixos (núm. 18, 16.07.2008) sobre l’acreditació lingüística del professorat universitari de Catalunya:

La Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya va acordar, l’11 de juny passat, establir el requisit d’acreditar el coneixement suficient de la llengua catana al professorat de totes les universitats integrades en el sistema universitari de Catalunya. El grau de coneixement exigible, que s’haurà d’acreditar en els processos de selecció i accés del professorat, es correspon amb el nivell de suficiència. Queden exceptuats d’aquest requisit el professorat visitant, el professorat emèrit i el professorat que desenvolupi una activitat acadèmica honorària.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *