L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha convocat dos concursos interessants per als tècnics lingüístics de la Generalitat valenciana en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (núm. 6.265, 12.05.2010):

Concurs de mèrits grup A (concurs 1/ 2010)

Resolució de 5 de maig del 2010, de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la provisió de dos llocs de naturalesa funcionarial, sector Administració especial, grup A (concurs 1/2010). [pdf]

Concurs de mèrits grup B (concurs 2/ 2010)

Resolució de 5 de maig del 2010 de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la provisió de dos llocs de naturalesa funcionarial, sector Administració especial, grup B (concurs 2/2010). [pdf]

Hi ha un termini de quinze dies hàbils des de la publicació en el diari oficial.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *