Puga ser que hi haja una activitat un poc més baixa del que és habitual en este diari, però es deu segurament tant al fet que s’acosten les vacances, com als vint-i-sisens cursos d’estius organitzats per la conselleria d’educació valenciana, on hi ha molts tècnics lingüístics passant els matins d’esta setmana, entre les estadístiques de Xavier Sanjuan i Merino o la reconversió psicològica a què ens convida Ferran Suay i Lerma, el xinés mandarí —un èxit en totes les emissores administratives— de Michael Prosser van der Riet, i altres sessions que van del llenguatge administratiu (Joan Andreu i Bellés) a les tècniques de traducció i confecció de llibres d’estil (Esther Monzó Nebot) passant per l’ensenyament del valencià com a llengua estrangera (Adrià Castells Ferrando).


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *