Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

b) DocumentsArxiu

Ressenyes de diccionaris: Leonardo Giménez i Josepa Melià

Ressenyes sobre diccionaris

No està malament que, a més de les típiques polèmiques que no porten res de bo —ni pel fons ni pels termes— també és possible que s’enceten debats entre els tècnics lingüístics amb continguts concrets i contrastables, com és el cas dels dos articles apareguts en Pàgina26 que enllacem tot seguit:

  • «El diccionari de sinònims i antònims, innovador i general, que feia falta» de Leonardo Giménez (25.03.2009)
  • «Ideologia disfressada de lexicografia» de Josepa Melià (08.04.2009)

Certament, seria interessant que els tècnics lingüístics ens aficionàrem a la ressenya i a debatre els nostres punts de vista, sempre amb el suport de les dades, i fent servir el rigor en la reflexió i la llibertat de criteri i d’opinió.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>