Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

La campanya per a aconseguir l’oficialitat del català en la Unió Europea continua avant. Els organitzadors ens han enviat algunes dades que convé difondre:

Des del 15 d’octubre, i sense cap esforç de promoció, el susdit formulari ja ha recollit milers de signatures. Potser recordaràs que va aparèixer amb intenció de calcar el format d’EuroparlTV, la televisió web del Parlament Europeu que no es trobava en català. Aquest calc va suposar noves amenaces de denúncia al promotor de la campanya, en Miquel Català i Coït. Per esquivar conseqüències legals que per força desviarien esforços, s’ha treballat el formulari per consolidar aquesta campanya de recollida com un afer participatiu i comú europeu.

La tasca quedà enllestida aquest mes d’abril i avui dia 17 aquest formulari ha estat traslladat a una nova adreça web que l’hostatjarà fins culminar la recollida de signatures.

Aquest canvi ja havia estat previst d’antuvi. El treball que et presentem és fruit d’aquesta previsió.

Tenim el goig de presentar-te avui mateix el nou web, heus-lo aquí:

www.oficialitat.cat

Finalment voldríem assabentar-te que Europarl.cat va acabar l’any havent superat els 155.000 visitants únics (més del triple que el web de l’Oficina de Barcelona) que visitaren més de 650.000 pàgines. Aquest any 2009 Europarl.cat no solament ha continuat l’èxit d’acollida: és útil i s’ha consolidat com a eina de treball i de consulta. La seva existència, ara sí, es troba plenament garantida.

2 comments to Per l’oficialitat del català en la Unió Europea

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Arxiu

Per l’oficialitat del català en la Unió Europea

El català, llengua oficial de la Unió Europea