Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

Arxiu

Convocatòria del 2009 per als certificats de català

La Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya ens envia la convocatòria següent:

Dilluns, 16 de febrer, s’inicia el termini d’inscripció a les proves per a l’obtenció dels certificats de català de 2009

Aquesta és l’única convocatòria que hi haurà durant l’any 2009

El proper dilluns, 16 de febrer s’obre el termini per inscriure’s a la convocatòria de proves per obtenir els certificats de coneixement de la llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística.

Les dates d’examen són:
– Certificat de nivell bàsic de català (A bàsic): 20.06.2009
– Certificat de nivell elemental de català (A elemental): 20.06.2009
– Certificat de nivell intermedi de català (B): 16.05.2009
– Certificat de nivell de suficiència de català (C): 06.06.2009
– Certificat de nivell superior de català (D): 23.05.2009

Aquesta serà l’única convocatòria del 2009.

La inscripció es pot fer de manera telemàtica des del portal de serveis i tràmits de la Generalitat de Catalunya (http://www.cat365.net), o bé per telèfon (012).

Per a més informació sobre la convocatòria (terminis i condicions de preinscripció, de pagament, de sol·licitud d’exempció i de bonificació de l’import de les taxes, dates i llocs de notificacions de l’hora i el lloc de les proves, etc): http://www.gencat.cat/llengua/certificats.

2 comments to Convocatòria del 2009 per als certificats de català

 • joanot

  M´he estat informant sobre els certificats de català, expedits per la Generalitat veïna,i hi ha algunes coses incomprensibles:

  – Per què no fan els tràmits més senzills? Per apuntar-se exigeixen 1/ Preinscriure´s 2/ Pagar 3/ Sol·licitar la possible exempció o bonificació amb la corresponent documentació 4/ Veure la llista de les exempcions//bonificacions concedides 5/ Esmenar la documentacíó presentada amb ocasió de les exempcions//bonificacions denegades 6/ Estar atent a les localitats anul·lades (és a dir, que u s´inscriu a una localitat, i per manca de quorum, poden suspendre´s els exàmens allí, i ha de ser u mateix qui estiga atent per canviar-s´hi (!) 7/ Sol·licitar l´esmentat canvi de localitat.

  – Només hi ha una convocatòria a l´any, i les taxes són abusives. Des dels 13 € del certificat equivalent als nostres coneixements orals, fins als 22.55 € (ja té nassos la xifreta, ja) del nivell superior.

  -Per acabar-ho d´adobar l´examinand no coneix la data i hora de l´examen oral… fins el mateix dia de la prova! Això sí que té un cabàs de collons! Com es pot organitzar l´assitència a aquesta mena de proves amb una organització així?

  Sovint ens queixem a la JQCV d´alguns aspectes de l´organització de les proves (i a vegades amb tota-tota la raó), però crec que altres haurien de veure, i comparar, com fem les coses per ací i traure conclusions. Després ens sorprenem de la gran quantitat de catalans que venen a terres valencianes a examinar-se…

 • Deu ser això, que els valencians els homologarem els coneixements lingüístics. Si no fóra un destrellat, semblaria un acord de col·laboració.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>