Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

Arxiu

La Vanguardia i l’Sport en català

Una iniciativa traductora ha permés, aprofitant recursos de la xarxa i l’interés dels catalanoparlants per la seua llengua, oferir una versió de dos publicacions en català. Segons informa Xavier Rull a través d’InfoZèfir:

Els diaris La Vanguardia i Sport ja es poden llegir en català a internet:

Convé recordar que només són traduccions. I també que el senyor Màrius Carol va provocar uns quants titulars sobre la qüestió fa vora un any, tal com recull el bloc La cortina de fum de Toni Aira. I no res encara.

Per a insistir-los i esperonar-los, podeu escriure als senyors Lluís Foix, conseller de direcció de La Vanguardia (lfoix@lavanguardia.es) i Màrius Carol, director de comunicació del Grupo Godó (grupo@grupogodo.com).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>