La revista Llengua i Ús inicia una nova a partir del número 40, que encara hem rebut impresa i per correu postal. A partir d’ara la revista es publicarà en Internet i serà d’accés lliure i gratuït. Amb tot, si voleu rebre un avís quan aparega cada nou número de la revista, només cal que vos doneu d’alta en el sistema de gestió de butlletins de la Generalitat de Catalunya. També podeu sol·licitar la subscripció o fer qualsevol suggeriment a la bústia de la Secretaria de Política Lingüística.

Podem destacar del número 40, entre altres articles ben interessants, el de Jordi Ginebra, «Una primera anàlisi del DIEC2», que tracta les millores que aporta la nova edició del diccionari de l’iec i els punts que encara són millorables.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

5 pensaments sobre “Nova etapa de Llengua i Ús

  1. Una bona revista, sens dubte. I una bona notícia que la tinguem accessible per Internet. De moment es poden consultar els sumaris dels 40 números i es poden fer cerques temàtiques per trobar qualsevol article en format PDF. Espero que ben aviat puguem també consultar aquests números digitalitzats per revistes de manera completa.

  2. Miquel, sí que tens accés als articles en PDF. Quan fas una cerca, en els resultats et dóna l’opció de veure l’article en PDF.
    Complicat? Sí, una mica. 🙂

    Potser fora millor accedir a cada revista completa en PDF i després poder veure articles solts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *