Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

Arxiu

Nova etapa de Llengua i Ús

La revista Llengua i Ús inicia una nova a partir del número 40, que encara hem rebut impresa i per correu postal. A partir d’ara la revista es publicarà en Internet i serà d’accés lliure i gratuït. Amb tot, si voleu rebre un avís quan aparega cada nou número de la revista, només cal que vos doneu d’alta en el sistema de gestió de butlletins de la Generalitat de Catalunya. També podeu sol·licitar la subscripció o fer qualsevol suggeriment a la bústia de la Secretaria de Política Lingüística.

Podem destacar del número 40, entre altres articles ben interessants, el de Jordi Ginebra, «Una primera anàlisi del DIEC2», que tracta les millores que aporta la nova edició del diccionari de l’iec i els punts que encara són millorables.

5 comments to Nova etapa de Llengua i Ús

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>