L’Enciclopèdia Catalana (ec) va posar el 19.02.2008 a disposició de tots els usuaris d’Internet de forma gratuïta els continguts de la Gran Enciclopèdia Catalana, obra de referència, al costat del seu Gran diccionari de la llengua catalana, per als tècnics lingüístics.

Arran d’eixa novetat, el Multicerca ha modificat una mica la seua interfície per a proporcionar accés als fons de l’ec. Hi ha ara tres quadres de cerca, que donen accés als continguts, però amb l’opció d’anar a una única finestra (segon cercador del gdlc) o a noves finestres per al resultat de cada cerca (primer cercador del gdlc i cercador de l’enciclopèdia).


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

2 pensaments sobre “L’Enciclopèdia Catalana accessible de forma gratuïta en Internet

  1. Miquel, t’honora la rapidesa en l’actualització del multicercador als nous ginys de consulta i encara t’honora més que siguis més ràpid actualitzant-lo que anunciant-ho com a novetat. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *