Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

b) DocumentsArxiu

El quadern gris: un bloc d’altres temps

El quadern gris
Diuen que el dia 8 de març serà el dia del llançament d’El quadern gris en format de bloc. A pesar del fet que Josep Pla siga una figura més aviat associada a la misogínia o, més exactament, a l’antifeminisme, el llançament del llibre a la xarxa és una gran iniciativa, perquè els valors literaris de l’obra ens puguen arribar a tots, i ara també als internautes.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>