Puga ser que finalment l’avl haja començat el procés per a donar una certa estabilitat al seu personal. Al cap dels anys i després de diverses protestes de la cdlpv per la situació de precarietat en què es troba el personal interí. Encara que hagen començat pel lloc de lliure designació, esperem que continuen amb la resta de llocs que afecten els tècnics lingüístics i que cal cobrir per concurs.

El cidaj ens fa arribar la informació següent:

RESOLUCIÓ de 5 d’octubre de 2007, de la Presidència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, per la qual es convoquen, per a la seua provisió pel sistema de lliure designació, tres llocs de treball de naturalesa funcionarial. [2007/12412] (docv núm. 5 620, de 17.10.2007)
– vegeu text

Entre altres, es tracta del lloc d’assessorament lingüístic següent:

Lloc de treball número 6: Cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics.
Naturalesa: Funcionarial.
Sector: Administració especial.
Funcions: Programar, dirigir i supervisar els treballs tècnics encomanats pels òrgans de govern de l’Acadèmia; dirigir i coordinar els tècnics adscrits a la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics.

Requisits: Grau superior de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Assessor lingüístic.
Complement de destinació: 30.
Complement específic: E050.
Forma de provisió: lliure designació.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

2 pensaments sobre “Concurs de tècnic superior en l’AVL: cap de recursos lingüísticotècnics

  1. Voleu dir que amb un Superior de la Junta com a requisit ja va bé la cosa?

    Per a tècnic del Departament Jurídic els val amb un curset de 100 hores sobre dret?

  2. D’acord, els requisits són un destrellat, ja que demanen el superior de la JQCV i ser assessor lingüístic… ¿Hi pot haver un assessor lingüístic sense el superior de la JQCV? ¡Espere que no!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *