En una entrada anterior vam enllaçar la informació sobre la pròrroga del termini per al nomenament dels nous tècnics mitjans de promoció lingüística (TMPL) de l’administració del Consell de la Generalitat valenciana. Com que no hi ha informació més concreta sobre eixe procediment i, en canvi, hi ha rumors diversos i opinions de tots els colors, podem ampliar la informació donant compte del fet que hi ha quatre recursos presentats davant el Tribunal Superior de Justícia valencià contra l’acord final del tribunal de les oposicions en la fase d’oposició:

RESOLUCIÓ de 26 de març de 2007, de la Direcció General d’Administració Autonòmica de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual se citen les persones interessades en el procediment administratiu de referència a comparéixer en la via jurisdiccional. [DOCV núm. 5.481, de 30.03.2007] [PDF]

RESOLUCIÓ de 10 d’abril de 2007, de la Direcció General d’Administració Autonòmica, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la que se cita els interessats, en el procediment administratiu de referència, a comparéixer en la via jurisdiccional. [DOCV núm. 5.492, de 18.04.2007] [PDF]

RESOLUCIÓ de 10 d’abril de 2007, de la Direcció General d’Administració Autonòmica, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual se cita els interessats en el procediment administratiu de referència a comparéixer en la via jurisdiccional. [DOCV núm. 5.492, de 18.04.2007] [PDF]

RESOLUCIÓ de 12 d’abril de 2007, de la Direcció General d’Administració Autonòmica de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual se citen les persones interessades en el procediment administratiu de referència a comparéixer en la via jurisdiccional. [DOCV núm. 5.496, de 23.04.2007] [PDF]

No sabem si això explica la situació d’espera actual o són altres les causes del retard. En tot cas, és una informació que tots els interessats haurien de conéixer.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Un pensament en “Presa de possessió dels TMPL (35/04 i 36/04)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *