Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

Arxiu

Alguns exemples de teletreball

En octubre del 2006 la companya Immaculada Navarro mostrava el seu interés pel teletreball. En algun dels àmbits laborals dels tècnics lingüístics, el teletreball té possibilitats d’implantar-se i pot ser una millora de les condicions laborals que convé tindre en compte, tal com assenyalava Imma Navarro. En eixe sentit, reproduïm a continuació un article (El País, 17.04.2007 dt.) que exposa alguns exemples del que és el treball a casa.

Teletreball

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>