Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

Arxiu

Les línies en valencià

Amb la intenció de suplir les mancances informatives que oferixen el web i els serveis de la conselleria d’educació valenciana, l’Associació Cívica per la Llengua a Elx El Tempir ha elaborat un recurs informatiu sobre centres educatius on es possible estudiar en valencià:

El Tempir d’Elx crea un mapa amb tots els centres educatius amb línia del País Valencià

[…]

Una eina pràctica i visual

Des d’El Tempir d’Elx ens vam plantejar que calia resoldre aquest greuge, hem creat una sèrie de mapes geogràfics on s’han ubicat els quasi mil centres educatius que ofereixen estudiar en valencià al llarg i ample del País Valencià.

Aquests mapes, que han estat desenvolupats sobre Google Maps, conformen una eina pràctica que ajudarà les mares i els pares en el moment en què vulguen escolaritzar els seus fills en la nostra llengua.

Més dades en el web d’El Tempir.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>