Eines de Llengua

El web Eines de Llengua, el servei de la Coordinadora de Dinamització Lingüística del País Valencià (cdlpv) en Internet, a causa del tancament de Geocities i de la remodelació de l’allotjament de webs en Yahoo!, ha hagut de canviar la seua adreça principal.

Això ha permés que el web Eines de Llengua dispose ara de dos dominis propis:

www.einesdellengua.com

www.einesdellengua.org

Per això ja no funcionen les adreces que contenen la ruta www.geocities.com/golls.geo, ja que ara eixa ruta ha estat substituïda per www.einesdellengua.com.

Esperem que tingau cap problema per a accedir-hi i que el web continue sent-vos útil.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

2 pensaments sobre “www.einesdellengua.com

  1. Moltes gràcies, Víctor, per l’alegria. De fet, ara en tenim dos, de dominis, perquè ja teníem http://www.einesdellengua.org, però gràcies al teu comentari he mirat si este també funcionava com a domini o era una simple remisió, i he vist que els dos dominis funcionen de la mateixa manera.

    Segurament per un excés de cautela només he fet servir fins ara el domini «.org» per a la pàgina inicial d’Eines de Llengua. A partir d’ara tenim més possibilitats de visibilitat en la xarxa. Esperem que siga útil per a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *