Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

Arxiu

Llibres sobre el futur del català i sobre la identitat lingüística

Marta Torres Vilatarsana ens envia a través d’InfoZèfir les informacions següents:

La Societat Catalana de Sociolingüística es complau a convidar-vos a la presentació del llibre Els futurs del català. Un estat de la qüestió i una qüestió d’estat, per Emili Boix-Fuster, coordinador del volum.

El llibre representa una bona síntesi de la situació lingüística als països de parla catalana, que es fonamenta en les dades de les enquestes d’usos lingüístics als territoris de parla catalana i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. En són autors Albert Fabà, Miquel Àngel Pradilla, Joan Melià, Gentil Puig, Josep Manel Ballarín, Natxo Sorolla, Andreu Bosch, Noemí Ubach i Pere Comellas, a banda d’Emili Boix.

L’acte tindrà lloc el dimarts 12 de maig, a les 18.30h a l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47. Sala Puig i Cadafalch.

Font: Societat Catalana de Sociolingüística

El director del Departament de Filologia Catalana i el director del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació (cusc) es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre, Llengua i identitat.

Els autors del volum són: Emili Boix-Fuster, Rafael Castelló, Jean Paul Escudero, Josep Espluga, Sabela Labraña, Àngels Massip (coord.), Joan F. Mira, Esperanza Morales, Patrick Sauzet, Raimondo Strassoldo.

Editat per Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona.

En l’acte intervindran:

Sra. M. Jesús Ferrer, cap del Gabinet de Coordinació del Comissionat d’Universitats i Recerca.
Dr. Albert Bastardas, director del cusc.
Dr. Vittorio de l’Aquilla, coordinador del Servisc de Planificazion y Elaborazion dl Lingaz Ladin.
Dra. Àngels Massip, coordinadora del llibre.
Dra. Maria Josep Jarque, professora a la Facultat de Psicologia de la UB i docent de llengua signes.

L’acte tindrà lloc el dimecres 13 de maig a les set de la tarda al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Montalegre, 5, Aula 2 – 08001 Barcelona.

Font: Observatori cusc – Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>