Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

Arxiu

Treballar en la RAE

En el diari El País (12.10.2008 dg.) podem llegir en una carta d’una lectora, Michaela Moore, la descripció d’algunes de les condicions laboral amb què es gestiona la Real Academia Española (rae). Entre altres coses:

De fet, hi ha dos règims, l’antic i el nou. Els antics tenen els seus llocs de treball fixos i uns sous al voltant dels 2.000 euros, segons el lloc, amb jornades de 35 hores setmanals; els nous, alguns d’ells estan contractats per empreses de serveis o temporals i tenen contractes d’obra i servei, encara que faça cincs o més que estiguen al mateix lloc, cobrant al voltant dels 1.000 euros, independentment del lloc en què estigues, i les seues jornades laborals són de 40 hores oficials i totes les que vinguen després. I això passa quan la rae obté més beneficis que mai i més ajudes que mai.

2 comments to Treballar en la RAE

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>