InfoZèfir, butlletí informatiu sobre llengua catalana, renova el seu web i inclou nous serveis, com ara un apartat amb les noves entrades aparegudes en alguns blocs sobre llengua catalana o un servei RSS.

Segons comenten ells mateixos en el missatge que ha enviat:

Avui s’ha estrenat la web del butlletí InfoZèfir, com a portal complementari del butlletí que s’envia per correu electrònic. Des d’aquest web es pot obtenir informació sobre el butlletí, consultar els últims missatges enviats, cercars missatges antics, així com subsrciure-s’hi o canviar les pròpies opcions de subscripció (com ara ajuntar els missatges en un de sol diari, desactivar la recepció de missatges, etc.).

El portal web ofereix, així mateix, informació sobre la llista de distribució per a professionals de la llengua catalana, Zèfir, que
actualment compta amb 894 persones subscrites.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Un pensament en “InfoZèfir renova el seu web

  1. Recollida de signatures per la campanya A la universitat en català!

    Estem al bell mig de la campanya A la universitat, en català!, que té com a objectiu reclamar que el català ocupi, a les universitats, el lloc que li correspon com a llengua pròpia del país i també fer prendre consciència de la importància de la presència adequada de la nostra llengua a la docència i a la recerca universitàries.

    Està previst que l’esmentada campanya acabi al començament del proper curs. Fins ara hem rebut una resposta molt positiva i comptem amb la col•laboració d’alumnat i de professorat universitari, d’entitats i de personalitats de prestigi indiscutible, però ens cal un esforç final.

    Demanem la complicitat i la implicació de la ciutadania en general. Ajudeu-nos a recollir signatures i feu-nos arribar les postals signades. És molt important que, en el moment de la cloenda de la campanya, tinguem un nombre molt significatiu d’adhesions materialitzades en milers de postals signades. Entreu a http://www.alauniversitatencatala.cat , adheriu-vos-hi i demaneu-nos postals per signar a universitats@plataforma-llengua.cat

    En un moment de grans reptes pel que fa aspectes lingüístics i d’altres. Ens cal un esforç col•lectiu i una il•lusió renovada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *