El CAV UPV Alcoi ens envia la informació següent:

XIII JORNADA DE SOCIOLINGÜÍSTICA D’ALCOI

La UPV Alcoi acollirà el 5 d’abril aquesta jornada, que analitzarà la planificació lingüística.

Dissabte 5 d’abril de 2008 la UPV Alcoi acollirà la XIII Jornada de Sociolingüística d’Alcoi. Enguany, porta per títol «La planificació lingüística a Espanya i Europa. XXV anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià».

En el marc d’aquesta jornada s’analitzà la planificació lingüística del valencià i d’altres llengües en l’any del XXV aniversari de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià. Comptarem amb la presència d’importants estudiosos i sociolingüistes.

Així, la jornada s’iniciarà amb les ponències de Rafael L. Ninyoles (sociòleg) i Lluís Aguiló (Acadèmia Valenciana de la Llengua), que parlaran sobre la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià.

Posteriorment, tindrà lloc una taula redona, en què es parlarà de la situació jurídica i les mesures de foment de l’ús en diverses comunitats autònomes amb llengua pròpia. En aquesta taula participaran Rafael L. Ninyoles, sociòleg; Joan Melià, de la Universitat de les Illes Balears; Paula Casares, de la Universitat Pública de Navarra, i María Pilar García Negro, de la Universitat de la Corunya.

A la vesprada, Miquel Strubell, de la Universitat Oberta de Catalunya, parlarà sobre el multilingüisme a Europa.

La jornada finalitzarà amb l’actuació de Llorenç Giménez com una activitat ludicoreflexiva sobre la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià.

La jornada ha estat organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Institut d’Estudis Catalans (Delegació d’Alacant), la Universitat Politècnica de València, la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i el Centre Ovidi Montllor d’Alcoi. També compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

La inscripció té un cost de 25 €, i inclou la matrícula, la documentació, el certificat d’assistència, l’esmorzar i el dinar.

A l’enllaç inferior podeu trobar un fitxer pdf amb el programa. També podeu incriure-us a través de l’enllaç inferior.

Més informació:

Universitat Politècnica de València
Campus d’Alcoi

Àrea de Promoció i Normalització Lingüística

Centre de Formació Permanent
96 652 84 84 – cfpalcoi@cfp.upv.es

Més informació:
Matrícula en línia

Documentació annexa:
Programa [pdf]


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *