Una petita nota enEl País (dv. 08.06.2007) continua aclarint la qüestió de la demagògia que ara fan uns socialistes valencians al senat espanyol [veg. l’entrada anterior]:

El PP al·lega un error en el Senat al votar amb ERC

El senador del PP per València Pedro Agramunt va assegurar ahir que el vot favorable del seu grup en la Cambra Alta a una esmena d’ERC en contra del valencià durant la tramitació del projecte de llei del Llibre «va ser un error», que serà rectificat quan el text torne al Congrés. El Grup Socialista del Senat acusà el PP de votar a favor d’una esmena d’ERC que, al modificar la redacció original del projecte de llei del Llibre, exclou el valencià de les campanyes de promoció previstes per als autors que s’expressen en qualsevol de les llengües oficials de les comunitats autònomes.

Lamentablement, encara no sabem a qui no li entra en el cap que valencià i català són denominacions sinònimes de la llengua a tots els efectes legals (i subvencionables), si és cosa dels grups polítics o del diari El País. Sí que observem que no perden els socialistes valencians l’ocasió de fer demagògia, ressuscitant conflictes de noms i encara que el valencià no hi tinga res a guanyar.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *