Passades les eleccions, continua el serial sobre la recepció de TV3 al País Valencià. Esperem que la cosa es normalitze de veres, a pesar que el govern valencià no sembla tindre cap sensibilitat ni que es plantege agrair l’esforç —este sí que va ser un esforç real, i no els retòrics que els polítics diuen que fan amb els diners de tots els ciutadans— dut a terme des de fa més de vint anys per ACPV i milers de valencians a fi d’ampliar la varietat i les opcions informatives en valencià.

Reproduïm la informació que dóna Vilaweb:

El govern valencià reitera el seu acord amb la reciprocitat entre TV3 i Canal 9

Canal 9 podria crear un tercer canal en el nou multiplex que demana al ministeri espanyol d’Indústria

DIVENDRES, 01.06.2007

El portaveu en funcions de la Generalitat, Vicent Rambla, ha anunciat que el govern de Francisco Camps continua obert a la reciprocitat d’emissions entre Canal 9 i TV3. Això no obstant ha afirmat que els repetidors d’ACPV que emeten el senyal de TV3 són il·legals i s’han de tancar. Segons Rambla les dues generalitats són d’acord i només esperen que el govern espanyol habiliti un segon multiplex valencià per a donar inici a la reciprocitat.

Rambla ha afirmat també que si es concedeix aquest multiplex Canal 9 estudiaria la creació d’un tercer canal que sumaria a Canal 9 i Punt 2. Actualment però el primer multiplex autonòmic només porta el senyal dels dos canals i els canals restants són en mans d’empreses privades. Segons el portaveu del govern valencià d’aquesta manera tots dos governs estarien en les mateixes condicions, gestionant dos multiplex cadascun.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *