La JQCV ens ha enviat el missatge següent:

L’Àrea de Política Lingüística convoca els XXIV Cursos d’Estiu a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, els dies 2, 3, 4, 5 i 6 de juliol de 2007.

L’edició d’enguany presenta, a més dels cursos habituals, alguns cursos nous com ara La traducció i la correcció en el procés editorial, que aprofundirà aspectes de correcció i traducció, o La llengua en el seu context, que tractarà aspectes del context social, psicosocial, històric i global on s’inscriu la llengua.

Els Cursos d’Estiu són una acció formativa que vol ajudar a formar el professorat que treballa en els cursos de valencià a les persones adultes, tant en els centres de Formació de Persones Adultes com en els cursos de valencià per al personal de la Generalitat i de l’Administració General de l’Estat, a més de ser una proposta interessant per al professorat de valencià d’Educació Secundària i de Primària. Els Cursos d’Estiu van adreçats també als tècnics i assessors lingüístics de les administracions públiques, amb la finalitat de facilitar i actualitzar criteris de correcció, traducció i recursos.

Li enviem adjunt el programa informatiu dels cursos. Les persones interessades a matricular-s’hi ho han de fer en la pàgina www.cult.gva.es/cursosestiu, en la qual hi trobaran tota la informació.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *