Rss Feed Tweeter button Facebook button Technorati button Reddit button Myspace button Linkedin button Webonews button Delicious button Digg button Flickr button Stumbleupon button Newsvine button Youtube button

b) DocumentsArxiu

Benvinguda, per començar

Vos donem la benvinguda al Diari per a Tècnics Lingüístics (dtl), un nou espai de comunicació i informació de la Coordinadora de Dinamització Lingüística del País Valencià (cdlpv) que forma part del projecte global Eines de Llengua.

D’ara en avant tenim un mitjà de comunicació periòdic i permanent. Este diari ha de permetre als membres de la cdlpv mantindre una relació contínua de la manera més eficaç i útil per a tots. Desitgem que siga un mitjà eficaç perquè els treballadors i treballadores lingüístics estigueu al dia de tots els aspectes de les activitats professionals que ens afecten i, a més, que siga un instrument perquè pugueu intervindre amb propostes, crítiques, suggeriments i tota mena d’iniciatives.

1 comment to Benvinguda, per començar

  • Pere Saumell

    Hola, sols volia donar la benvinguda al nou Diari de la CDLPV, i aprofite per declarar-me admirador de tota la faena que feu ací a favor de la llengua, vull dir de la que es fa a través del web Eines de Llengua.

    No sé si podré participar molt en este Diari, perquè com tots vosaltres tinc moltes altres coses entre mans, però alhora les activitats com esta em servixen per desemboirar el cap de tant en tant, enmig de la faena d’edició de textos a la qual em dedique, de manera que també m’anirà bé el Diari. Ja anirem veient-nos o saludant-nos virtualment per ací.

    A reveure,

    Pere (Barcelona)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>