Vos donem la benvinguda al Diari per a Tècnics Lingüístics (dtl), un nou espai de comunicació i informació de la Coordinadora de Dinamització Lingüística del País Valencià (cdlpv) que forma part del projecte global Eines de Llengua.

D’ara en avant tenim un mitjà de comunicació periòdic i permanent. Este diari ha de permetre als membres de la cdlpv mantindre una relació contínua de la manera més eficaç i útil per a tots. Desitgem que siga un mitjà eficaç perquè els treballadors i treballadores lingüístics estigueu al dia de tots els aspectes de les activitats professionals que ens afecten i, a més, que siga un instrument perquè pugueu intervindre amb propostes, crítiques, suggeriments i tota mena d’iniciatives.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Un pensament en “Benvinguda, per començar

  1. Hola, sols volia donar la benvinguda al nou Diari de la CDLPV, i aprofite per declarar-me admirador de tota la faena que feu ací a favor de la llengua, vull dir de la que es fa a través del web Eines de Llengua.

    No sé si podré participar molt en este Diari, perquè com tots vosaltres tinc moltes altres coses entre mans, però alhora les activitats com esta em servixen per desemboirar el cap de tant en tant, enmig de la faena d’edició de textos a la qual em dedique, de manera que també m’anirà bé el Diari. Ja anirem veient-nos o saludant-nos virtualment per ací.

    A reveure,

    Pere (Barcelona)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *