El Consell Supervisor del Termcat va aprovar durant el segon quadrimestre del 2010 nous termes i accepcions. Els hem recopilat a continuació (dogc núm. 5.759, de 19.11.2010; [pdf]):

amalaka, cameo, gòpura, lamassu, pixilació, ratha, stabile [en], stambha, tòrana, txatri, vèdika, vimana, xíkhara, blob, erotofília telefònica, interblob, tractament de rescat, tractament de rescat, còpia emmascarada, emmascarament, enmascarar, bo-shuriken [ja], hira-shuriken [ja] (sin. compl. estrella ninja), kinbol, monopatí articulat (den. com. snakeboard), monopatí articulat, monopatí basculant, monopatí basculant, nunchaku [ja], shuriken [ja], shurikenjutsu [ja], tonfa, bròcoli, bròquil (sin. bròquil verd), bròquil blanc (sin. coliflor), romanesco, bandó, copa (sin. compl. cassoleta), envàs d’èmbol (sin. compl. empeny-i-surt), envàs de pressió (sin. prem-i-surt), fosfatació orgànica, sostenidors d’augment, sostenidors enconxats, sostenidors preformats, sostenidors sense tirants, agregador social, fil social, pixelació (sin. pixelatge), pixelar, pixelat, bugui.


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *