Marta Torres Vilatarsana ens informa a través d’Infozèfir del seminari següent:

La Societat Catalana de Terminologia (Scaterm), filial de l’Institut d’Estudis Catalans, anuncia com a activitat més propera el IV Seminari de Terminologia: «Ortotipografia del llenguatge científic i tècnic», que tindrà lloc l’11 de novembre, de 9 a 14 h, a l’iec, i de la qual properament us donarem més detall. Hi ha previstes intervencions de Josep Lluís Llebot, Marc Barracó i Josep M. Mestres.

Per a més informació sobre la Scaterm aneu a http://scaterm.iec.cat, on trobareu informació sobre les activitats de la societat, com fer-se’n soci, el butlletí, premis, la revista Terminàlia i altres projectes, etc.

També us podeu adreçar a:

Societat Catalana de Terminologia
Carrer del Carme, 47 – 08011 Barcelona
Tel.: 935 529 105
Fax: 932 701 180
A/e: scaterm@iec.cat


Publicat per: Miquel Boronat Cogollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *