La Gavella, associació torrentina per la llengua i la cultura, en col·laboració amb l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de Torrent, ha organitzat, amb l’objectiu de promoure l’ús social del valencià, el Taller d’Espai Lingüístic Personal dirigit per Ferran Suay, professor de Psicologia de la Universitat de València.

Està adreçat a totes aquelles persones valencianoparlants que vulguen aprendre a afrontar eficaçment situacions lingüístiques que ara com ara resulten incòmodes. En resum, és un taller d’estratègies de comunicació davant eixos dubtes de parlar en valencià que de vegades tenim quan entrem en una botiga, en una dependència administrativa o simplement ens adrecem a una persona desconeguda.

No és un taller per a aprendre valencià, sinó que el que pretén és donar recursos per tal que les persones que volen utilitzar-lo no canvien de llengua.

El taller tindrà lloc els dimarts 22 i 29 de setembre de 16.30 a 19 hores al CP Sant Pasqual.

Inscripcions: fins al dia 18 de setembre, a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, 6a planta. C/ Ramón y Cajal, 1. Tel. 961 111 111, ext. 1069 i 1065. A/e: usvalencia@torrent.es


Publicat per: Anna Gascó Bailach.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *